Γι αυτό έμεινε εκτός ο Όρσιτς

Γι αυτό έμεινε εκτός ο Όρσιτς

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Χριστοφόρος Ματθαίου τοποθετήθηκε και για τις απουσίες της Πάφου και το λόγο που έμεινε εκτός και ο Όρσιτς.

Για τις απουσίες: «Πολλές και σημαντικές απουσίες όμως είναι μία ευκαιρία και για ξεκούραση. Νταβίντ Λουίζ και Κορέια που έγιναν αναγκαστική αλλαγή δεν είναι κάτι σοβαρό όμως είναι νωρίς ακόμη για να πούμε πότε επιστρέφουν. Προληπτικά εκτός ο Όρσιτς. Για την περίπτωση του Γκολντάρ τι άλλο να πω είναι καιρό εκτός, προσπαθούν να τον επαναφέρουν την κατάλληλη στιγμή».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έκανε το «2 στα 2» με υπογραφή Ραφίνια η Μπαρτσελόνα - Πέρασε από το Βίγκο με μεγάλη ανατροπή η Οσασούνα

Έκανε το «2 στα 2» με υπογραφή Ραφίνια η Μπαρτσελόνα - Πέρασε από το Βίγκο με μεγάλη ανατροπή η Οσασούνα

Το «2 στα 2» στο ισπανικό πρωτάθλημα έκανε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε «σβηστά» με σκορ 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Καταλονία.

BEST OF THEMASPORTS