ΛΟΣΑΔΑ: «Χτίσαμε νοοτροπία νικητή - Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και θα δούμε τον Μάιο πού θα φτάσουμε»

ΛΟΣΑΔΑ: «Χτίσαμε νοοτροπία νικητή - Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και θα δούμε τον Μάιο πού θα φτάσουμε»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Ερνάν Λοσάδα στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς. Κυριαρχήσαμε σε αρκετά σημεία του αγώνα. Στην επανάληψη έγινε τρελό παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ έχει ποιότητα σαν ομάδα και στον πάγκο και το είδαμε με τους παίκτες που μπήκαν και σκόραραν. Όταν έγινε το 1-2 πιστέψαμε στη νίκη, αλλά ήρθε ένα γκολ από στημένο. Είμαι χαρούμενος γιατί οι παίκτες μου το πίστεψαν μέχρι τέλους και πήραν τη νίκη. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε στη Λευκωσία. Δεν είναι εύκολο να κάνεις 13 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 17 παιχνίδια. Χτίσαμε νοοτροπία νικητή και αυτό είναι το πιο σημαντικό, οι παίκτες πιστεύουν πλέον ότι αν παίζουν τόσο καλά θα κερδίζουν τα παιχνίδια. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με Άρη, κύπελλο με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ξανά κύπελλο με ΑΠΟΕΛ και Πάφο. Πιστεύω θα πάμε πολύ καλά και θα δούμε τον Μάιο πού θα φτάσουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Είκοσι χρόνια μετά το ιστορικό 3-1 της Γαλλίας επί της Ισπανίας, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υπογράφει μία από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις της καριέρας του, οι δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις συναντιούνται ξανά σε ημιτελικό Μουντιάλ, με τη «Ρόχα» να αναζητά τη δική της ποδοσφαιρική εκδίκηση.