SERIE A: Τα στιγμιότυπα της 32ης αγωνιστικής (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τα στιγμιότυπα της 33ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.




Η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση με 44 βαθμούς, είναι στο -8 ακόμα και από την 4η θέση που μπορεί να εξασφαλίσει υπό προϋποθέσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο και ρεαλιστικά ομιλούντες, δεν έχει το βαθμολογικό κίνητρο, ούτε την πίεση που θα είχε αν κυνηγούσε την έξοδο στην Ευρώπη.
Όμως θα συνεχίσει να παίζει σε κάθε ματς για το γόητρο και την ιστορία της έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και στο τέλος της σεζόν θα κάνει ταμείο. Όπως προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο Λιάσος Λούκα, από εδώ και πέρα θα δώσει ευκαιρίες και στους παίκτες που είχαν μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, προκειμένου να αξιολογήσει όλο το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.
Ο Κύπριος τεχνικός ετοίμασε τα πλάνα του για το σημερινό ματς χωρίς να υπολογίζει στον Καλούλου, ενώ είναι αμφίβολος ο Νίκολιτς.
Πιθανή ενδεκάδα: Βανά Άλβες, Σανέ, Λέλε, Γκόλντσον, Κορέια, Χαραλάμπους, Γκάουσταντ, Μοντνόρ, Γκομίς, Κάστανος, Εφαγκέ.
Στην αντίπερα όχθη, η Πάφος η οποία βρίσκεται στην 4η θέση με 52 βαθμούς και είναι στο -3 από τον 3ο Απόλλωνα και στο -5 από τη 2η ΑΕΚ, θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης, ευελπιστώντας σε απώλειες των ανταγωνιστών της για να μειωσει τις αποστάσεις.
Ο Άλμπερτ Θελάδες κατέστρωσε το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματιες Νταβίντ Λουιζ και Κορέια, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Όρσιτς, Κίνα και Γκολντάρ.
Πιθανή ενδεκάδα: Γκόρτερ, Μπρούνο, Μίμοβιτς, Λουκάσεν, Ιωάννου, Σούνιτς, Πέπε, Ντράγκομιρ, Ζάζα, Λελέ, Σέμα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις