Λίβερπουλ: Από την Γκάμπια ο υποψήφιος αντί-Σαλάχ που είναι συμπαίκτης των Κωστούλα – Τζίμα

Λίβερπουλ: Από την Γκάμπια ο υποψήφιος αντί-Σαλάχ που είναι συμπαίκτης των Κωστούλα – Τζίμα

Η Λίβερπουλ εξετάζει περιπτώσεις με πιθανούς αντικαταστάτες του Μοχάμεντ Σαλάχ και ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει προέρχεται από την Premier League.

Το λαμπερό όνομα του Ολίσε παίζει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια για την Λίβερπουλ, καθώς ο Γάλλος της Μπάγερν παρουσιάζεται ως ο απόλυτος στόχος των κόκκινων για την διάδοχη κατάσταση με τον Μοχάμεντ Σαλάχ που αποχωρεί από το Άνφιλντ στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, ο Γάλλος δεν είναι ο μοναδικός μια και η περίπτωσή του είναι πανάκριβη και δύσκολη.

Σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ, τώρα, στη Λίβερπουλ φαίνεται πως αρέσει και ένας παίκτης της Μπράιτον, συμπαίκτης των Κωστούλα και Τζίμα.

Πρόκειται για τον Γιανκούμπα Μιντέ. Ο 21χρονος winger των γλάρων αποκτήθηκε από την Μπράιτον το 2024 αντί 35.000.000 ευρώ από την Νιουκάστλ. Ο ποδοσφαιριστής έχει καταγωγή από την Γκάμπια και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Δανία και συγκεκριμένα στην Οντένσε που τον είχε πουλήσει το 2023 στους ανθρακορύχους με 8.000.000 ευρώ.

 

 

Ο Μιντέ έχει παίξει φέτος σε 30 ματς με την Μπράιτον με 2 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στον ουρανό του ΣΕΦ το 4ο ευρωπαϊκό: Σηκώνει το λάβαρο της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Στον ουρανό του ΣΕΦ το 4ο ευρωπαϊκό: Σηκώνει το λάβαρο της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως το βράδυ της Πέμπτης (27/05) πριν το τζάμπολ του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του λάβαρου για το 4ο ευρωπαϊκό της ομάδας!