ΟΜΟΝΟΙΑ: Πάσχα στην πρίζα ενόψει Αρένα! Τα δεδομένα με Ουζόχο και Μαγιαμπέλα

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πάσχα στην πρίζα ενόψει Αρένα! Τα δεδομένα με Ουζόχο και Μαγιαμπέλα

Πάσχα με δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος» για την Ομόνοια, καθώς οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για χαλάρωση. Η εμβόλιμη αγωνιστική της Τρίτης (14/04) φέρνει την ομάδα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, με την ένταση να ανεβαίνει ενόψει ενός καθοριστικού αγώνα.

Οι πράσινοι ετοιμάζονται για την έξοδο στην «Αρένα», όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο στόχο. Το «τριφύλλι» θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του και να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το βλέμμα στρέφεται στους Ουζόχο και Μαγιαμπέλα, οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς, αλλά δύσκολα θα είναι έτοιμοι εγκαίρως για να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Χρόνος υπάρχει υπέρ τους, ωστόσο απαιτείται υπομονή για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Εκτός πλάνων παραμένει και ο Φαμπιάνο.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: «Καθάρισε» με την... πρώτη!

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: «Καθάρισε» με την... πρώτη!

Ο Χαράλαμπος Κυρικίδης συνδύασε ντεμπούτο με clean sheet καθώς στο ματς με την Πάφο δεν απειλήθηκε κι έχει το... 100% με «καθαρή» εστία.