Ακολουθήστε μας στο Google news
Η πορεία του Νικ Κύργιου στο Πεκίνο ήταν εξαιρετική και ολοκληρώθηκε με την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης, όμως ο 22χρονος τενίστας... κατάφερε να χαλάσει άμεσα την καλή εικόνα του.
Ο εκρηκτικός Ελληνοαυστραλός έπαιξε σήμερα στο Shanghai Masters και ήταν φανερό ότι δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα με τον Στιβ Τζόνσον.
Κούραση, νεύρα, παράπονα από τη διαιτησία συνέθεσαν το σκηνικό στο πρώτο σετ της αναμέτρησης, που έμελλε να είναι και το τελευταίο, αφού ο Νικ αποσύρθηκε μέσα σε αποδοκιμασίες όταν ο Αμερικανός πήρε το τάι μπρέικ με 7-6(5).
Το θέμα, βέβαια, είναι ότι δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και μάλλον εγκατέλειψε το court γιατί δεν είχε τη διάθεση να παλέψει άλλο!
Το είχε, μάλιστα, «προαναγγείλει» κατά τη διάρκεια του τάι μπρέικ, όταν τιμωρήθηκε με point penalty επειδή έβρισε, ότι αν έχανε το πρώτο σετ, θα έφευγε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του umpire!
Θυμίζουμε ότι πέρυσι, στην ίδια διοργάνωση, ο Κύργιος κατηγορήθηκε ότι «παράτησε» το ματς με τον Μίσα Ζβέρεφ και η ATP τον απέκλεισε μέχρι το τέλος της σεζόν...
Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της αποχώρησής του από τον αγώνα...
Πηγή: www.sdna.gr
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τον εξαδάλτυκο Οτσόα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 20:45
Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ με πλήρη στήριξη στην παραολυμπιονίκη μας Καρολίνα Πελενδρίτου
10/09 @ 16:44
Ανακοίνωση-απάντηση ΑΠΟΕΛ στους 7 Ναυτικούς ομίλους που ζητούν τη διαγραφή των γαλαζοκίτρινων.
09/09 @ 14:41
Στην ακατανόητη συμπεριφορά από οδηγό ταξί ο οποίος αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο όχημα και ο σκύλος οδηγός της Καρολίνας Πελενδρίτου, μία από τις πιο πετυχημένες αθλήτριες των Παραολυμπιακών Αγώνων (σημαιοφόρος της κυπριακής αποστολής στους Παραολυμπιακούς 2024) αναφέρθηκε ο γραμματέας ΣΑΤΑ, Πάρης Ορφανός.
08/09 @ 16:32
Η χρυσή Παραολυμπιονίκης κατέγραψε σε βίντεο το δυσάρεστο περιστατικό με τον οδηγό ταξί να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα
04/09 @ 11:21
Η αθλήτρια της Σφυροβολίας Βαλεντίνα Σάββα παρέλαβε την Υποτροφία Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2025 στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Η απονομή έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώτη Ιωαννίδη, στην παρουσία του Διευθυντή της ΚΟΕ κ. Ανδρέα Βασιλείου.
02/09 @ 14:51
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου στην τηλεοπτική εκπομπή «Στούντιο 4».
BEST OF THEMASPORTS