ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και φάσεις από τις ματσάρες Λίβερπουλ-Παρί και Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Τα γκολ και φάσεις από τις ματσάρες Λίβερπουλ-Παρί και Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα.




Η Πέιτζ ΒανΖαντ, η οποία έχει μεταπηδήσει από τις μικτές πολεμικές τέχνες στην πυγμαχία με γυμνά χέρια, την επαγγελματική πάλη και το μόντελινγκ, εμφανίζεται στο εξώφυλλο της σουηδικής έκδοσης του Playboy για το τεύχος Δεκεμβρίου. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν την απεικονίζουν σε σαγηνευτικές πόζες, φορώντας αποκαλυπτικά πράσινα δαντελένια εσώρουχα.
Σε μια σειρά από λήψεις που κοινοποιήθηκαν online, η ξανθιά αθλήτρια ποζάρει με αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας τη γοητεία της. Η ίδια, μιλώντας στο εμβληματικό ανδρικό περιοδικό, έδωσε το στίγμα για το μέλλον της.
«Το 2026 θα είναι ένα κεφάλαιο εξέλιξης. Περισσότερη δημιουργικότητα, περισσότερη αυτοπεποίθηση, περισσότερες απροσδόκητες κινήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Μπαίνω σε μια χρονιά όπου δεν συμμετέχω απλώς στη ζωή μου, την ηγούμαι με τόλμη».
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις