H ατυχία του Καλούλου και το χρήμα που χάνει ο Άρης…

H ατυχία του Καλούλου και το χρήμα που χάνει ο Άρης…

Το Σουρινάμ του Μοντνόρ, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα τελικά του Μουντιάλ. Το πέτυχε η ομάδα του Κονγκό (κέρδισε την 31/3 την Τζαμάικα), της οποίας ήταν στέλεχος τα τελευταία χρόνια ο Γεδεόν Καλούλου…

Ο 29χρονος ακραίος μπακ, ο οποίος ανήκει στον Άρη από το περασμένο Καλοκαίρι, δυστυχώς είχε σοβαρό τραυματισμό αρχές Φεβρουαρίου (υπέστη ρήξη χιαστών συνδέσμων).

Χρειάζεται κάμποσο καιρό (ακόμα 3-4 μήνες) για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ως εκ τούτου χάνει την ευκαιρία να λάβει μέρος στα τελικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Από τη μη συμμετοχή του Καλούλου στο Μουντιάλ, χάνει χρήμα και ο Άρης. Ως γνωστό, οι ομάδες που «στέλνουν» παίχτες, λαμβάνουν ένα σημαντικό ποσό ως μπόνους από την ΦΙΦΑ.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Αρτέτα ετοιμάζεται να γίνει ένας από τους πιο πλούσιους προπονητές και θέλει τον... αντίπαλο που του χάρισε το πρωτάθλημα!

Ο Αρτέτα ετοιμάζεται να γίνει ένας από τους πιο πλούσιους προπονητές και θέλει τον... αντίπαλο που του χάρισε το πρωτάθλημα!

Ιστορικής σημασίας πρωτάθλημα, νέο συμβόλαιο... καθ' οδόν, αλλά και έτοιμα μεταγραφικά σχέδια! Ο Μικέλ Αρτέτα οδήγησε την Άρσεναλ στην κορυφή, αλλά οι δουλειές δεν σταματούν! Και θα τις συνεχίσει, αφού πρώτα γίνει ένας εκ των πλουσιότερων προπονητών στον κόσμο!

BEST OF THEMASPORTS