Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Εθνική Ελλάδας με απλή νίκη κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ (21:45) κλειδώνει μία θέση για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Εθνική μας ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε στην Κύπρο, το Βέλγιο και η Σλοβενία... δούλεψαν για μας και πλέον ο δρόμος για τη συμμετοχή στη φάση των μπαράζ άνοιξε. Οι Έλληνες διεθνείς με μία απλή νίκη επί του Γιβραλτάρ απόψε στο Καραϊσκάκη (21:45 – CosmoteSport1/ΣΚΑΪ) τσεκάρουν και μαθηματικά μια θέση για τα πλέι οφ στον δρόμο για τα τελικά της Ρωσίας.
Η Ελλάδα θα επιδιώξει να σκοράρει αρκετά γκολ απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ, με τον Μίκαελ Σκίμπε να παρατάσσει την ομάδα με επιθετική φιλοσοφία. Στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού δεν βρίσκονται οι Σάμαρης, Μανωλάς και Δώνης, οι οποίοι αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα στο ματς με την Κύπρο και «καθάρισαν» ενόψει πλέι οφ. Αντίθετα στο όριο καρτών βρίσκονται οι Μήτρογλου, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας και Ρέτσος και θα χρειαστεί να προσέξουν προκειμένου να μην χάσουν το πρώτο ματς της Εθνικής μας στα μπαράζ.
Ο Σκίμπε αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα στην άμυνα, τους Ζέκα και Τζιόλη στα χαφ, μπροστά τους τον Φορτούνη, τον Μάνταλο στα αριστερά, τον Χριστοδουλόπουλο στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης τον Μήτρογλου.
Σκοπός των Ελλήνων παικτών είναι να τελειώσουν την υπόθεση νωρίς και μετά να αρχίσουν να σκέφτονται τα μπαράζ, όπου από χθες γνωρίζουν σχεδόν όλους τους πιθανούς αντιπάλους τους. Ιταλία, Κροατία και Δανία είναι οι σίγουρες, ενώ παίζεται μια θέση μεταξύ της Πορτογαλίας και της Ελβετίας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα, μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Όσον αφορά το Γιβραλτάρ, που έρχεται στην Αθήνα χωρίς βαθμό και συνολικό απολογισμό τερμάτων 3-43, ο τεχνικός Τζεφ Γουντς θα παρατάξει τους: Ιμπραχίμ, Γκαρσία, Πούσεϊ, Τσιπολίνα, Μπάρνετ, Ολιβέρο, Γουόκερ, Λόπεζ, Ερνάντεζ, Μπάρντον, Γιόμε.
Πηγή: www.sdna.gr
Στον Απόλλωνα άρχισε πάλι η ψιθυρολογία ότι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να αναλάβει ή να αποτελέσει «συμπαίχτη» του, στην διαχείριση της ομάδας…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
BEST OF THEMASPORTS