Προβλήματα ή τέχνασμα; ΣΑΛΟΣ με τους παίκτες της Άρσεναλ που αφήνουν τις Εθνικές ομάδες!

Προβλήματα ή τέχνασμα; ΣΑΛΟΣ με τους παίκτες της Άρσεναλ που αφήνουν τις Εθνικές ομάδες!

Ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες έγινε ο τελευταίος από μια σειρά διεθνών παικτών της Άρσεναλ που ξαφνικά βρέθηκαν εκτός αποστολής για τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Και ο κόσμος αναρωτιέται πώς γίνεται για δεύτερο σερί «παράθυρο» αγώνων για τ’ αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών, οι «κανονιέρηδες» να… βγαίνουν εκτός.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας ενημέρωσε πως ο Γκάμπριελ δεν θα είναι παρών στα φιλικά ματς με Γαλλία και Κροατία, αφού παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο έπειτα από τον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ».

Το τελευταίο 24ωρο, έμειναν εκτός πλάνων των προπονητών τους στις εθνικές ομάδες οι Έζε, Σαλιμπά, Τίμπερ και Τροσάρ, προτού ακολουθήσει ο Βραζιλιάνος στόπερ. Εννοείται πως εκτός πλάνων στη Νορβηγία έχει μείνει και ο Έντεγκααρντ που εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από πρόβλημα.

Ωστόσο, είναι αρκετά τα σχόλια στα social media, αλλά και οι θεωρίες που κυκλοφορούν, για το ενδεχόμενο όντως να έχουν προβλήματα οι ποδοσφαιριστές ή αν είναι τέχνασμα του Αρτέτα προκειμένου να μην ρισκάρει με τραυματισμούς στην τελική ευθεία της σεζόν!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιδότηση έως 3,5% στα δάνεια: Ποιοι τη δικαιούνται και δεν το γνωρίζουν - Όλα τα κριτήρια

Επιδότηση έως 3,5% στα δάνεια: Ποιοι τη δικαιούνται και δεν το γνωρίζουν - Όλα τα κριτήρια

Η στεγαστική ανάγκη, το αυξανόμενο κόστος ζωής αλλά και οι δυσκολίες πρόσβασης σε χρηματοδότηση φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τα σχέδια στήριξης του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών, ο οποίος επιχειρεί να δώσει «ανάσα» σε δικαιούχους μέσα από επιδότηση επιτοκίων και στοχευμένα δάνεια για στέγαση, σπουδές και επαγγελματική δραστηριότητα.

BEST OF THEMASPORTS