LIVE: Freedom24 Krasava Ε.Ν.Υ-Ολυμπιακός
Η Freedom24 Krasava Ε.Ν.Υ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της β' φάσης του πρωταθλήματος και το Τhemasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.




Αν το «τριφύλλι» κερδίσει τη Λεμεσιανή ομάδα, θα ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς στο +11 από ΑΕΚ και Απόλλωνα και άπαντες στην ομάδα θα παρακολουθήσουν με άνεση στα δύο αυριανά ντέρμπι Πάφος FC- Απόλλων και ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ για να δουν που θα... κάτσει η μπίλια και πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.
Όπως γίνεται αντιληπτό, κανείς στην Ομόνοια δεν θέλει να... πετάξει μία τέτοια ευκαιρία, όπως το σημερινό ματς δεν είναι θα είναι καθόλου εύκολο, αφού ναι μεν ο Άρης δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, όπως παραμένει μια ομάδα με πολλή ποιότητα και το γεγονός πως παίζει με την πλάτη στον τοίχο, τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο και υπολογίσιμο αντίπαλο.
Γι' αυτό και ο Χένινγκ Μπεργκ έκανε αρκετή δουλειά και στο κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας, για να αποφύγει τυχόν φαινόμενα εφησυχασμού, ενώ ζήτησε απ' όλους να... διαγράψουν από τη μνήμη τους την επιβλητική εμφάνιση και νίκη με 3-5 στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή ιστορία.
Ο Νορβηγός τεχνικός κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να έχει στη διάθεση του, τους Φαμπιάνο, Μαγιαμπέλα, Χρήστου και Οντουμπάτζο, ενώ επέστρεψε ο Μασούρας.
Πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Μπάλκοβετς, Π. Ανδρέου, Άιτινγκ, Τάνκοβιτς (Γιόβετιτς), Μαέ, Εβάντρο, Σεμέδο.
Στην αποστολή είναι και οι: Μιχαήλ, Κυριακίδης, Χατζηγιοβάνης, Μάριτς, Α. Ανδρέου, Μασούρας, Σίμιτς, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις