Νέο BINTEO από το άγριο επεισόδιο Ναν – Τζόουνς στα αποδυτήρια του ΣΕΦ
Νέο VIDEO από το άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον Κέντρικ Ναν και τον Ταϊρίκ Τζόουνς ήρθε στο φως της δημοσιότητας.




Προηγουμένως ο Αργεντινός τεχνικός, είχε σημειώσει: «Οι Πολωνοί διαιτητές που είχαμε την προηγούμενη βδομάδα ήταν αρκετά καλοί, είναι ωραίο να ανταλλάζουμε διαιτητές, όμως σήμερα έσπαζε ο ρυθμός σε πολλά σημεία, με πολλές συνομιλίες μεταξύ των παικτών και του VAR».
Ξάφνιασε μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης ο προπονητής του Απόλλωνα, λέγοντας ότι θα προτιμούσε Κύπριους διαιτητές στα πλέι οφ. Μια μέρα πριν, οι Μενέλαος Αριστείδου (στον αγωνιστικό χώρο) και ο Σολωμού στον VAR, είχαν δεχθεί έντονη κριτική (δικαιολογημένα) για λάθη που «έβγαζαν μάτι» στο παιχνίδι της Πάφου με τον Ακρίτα.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούρης Κωνσταντίνου, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή (ΣΠΟΡ ΦΜ 95), κλήθηκε να σχολιάσει την χθεσινή τοποθέτηση του Λοσάδα:
«Μίλησε αξιολογώντας τη χθεσινή αναμέτρηση. Είναι όμως σύντομη η παρουσία του για να έχει πιο ξεκάθαρη άποψη και θεωρώ ότι δεν είναι θέμα για να συνεχιστεί».
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις