Ο αναπόφευκτος Κέιν έστειλε την Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου
Με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει για ένα ακόμη παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 2-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.




Τα τέρματα της Ομόνοιας πέτυχαν οι Ομήρου (3), Τσίτσος (2), Κουλλουπά, Χριστοδούλου, Σάββα, Λακούφης και Φιλίππου, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ανδρέου και Αντωνιάδης.
Στον πρώτο αγώνα η Ομόνοια είχε νικήσει την ομάδα των Λατσιών με 8-1 και πλέον βρίσκεται σε αναμονή για τον αντίπαλο της που θα προκύψει μέσα από το ζευγάρι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ.
Στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Λευκωσία, επικράτησε ο ΑΠΟΕΛ με 8-3 και ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στη Λεμεσό την ερχόμενη Δευτέρα.
Το άλλο ζευγάρι της τρίτης φάσης θα αποτελέσουν οι νικητές που θα προκύψουν μέσα από τους αγώνες Αραράτ – ΑΕΚ (5-0 ο πρώτος αγώνας) και Ελπίδα Αστρομερίτη – ΑΕΛ (νίκησε η ΑΕΛ 5-0 στον πρώτο αγώνα).
Αραράτ – ΑΕΚ θα αγωνιστούν την ερχόμενη Δευτέρα και Ελπίδα – ΑΕΛ την ερχόμενη Τρίτη.
Σε περίπτωση που για την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης χρειαστεί και τρίτος αγώνας σε οποιοδήποτε ζευγάρι ομάδων, θα καθοριστεί νέα ημερομηνία από την ΚΟΠ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις