Θλίψη στους δρομείς της Κύπρου: Έφυγε από τη ζωή ο Χρίστος Παυλή - «Καλό Παράδεισο»

Θλίψη στους δρομείς της Κύπρου: Έφυγε από τη ζωή ο Χρίστος Παυλή - «Καλό Παράδεισο»

Θλίψη προκάλεσε στο Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» η είδηση του θανάτου του μέλους του σωματείου, Χρίστου Παυλή, ο οποίος απεβίωσε στις 12 Μαρτίου 2026.

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την απώλεια, αποχαιρετώντας τον εκλιπόντα ως έναν αγαπητό φίλο και μέλος της κοινότητας των δρομέων.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2026 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

«Αιωνία σου η μνήμη, καλέ μας φίλε. Καλό Παράδεισο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επτάστερος και ατσάλινος, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το σπίτι της Βαλένθια!

Επτάστερος και ατσάλινος, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το σπίτι της Βαλένθια!

Με ατσάλινη άμυνα και ηγέτες τους Ναν και Σορτς στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός νίκησε 68-67 τη Βαλένθια, έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά και πήρε το πλεονέκτημα με το «καλησπέρα»!