Σεργίδης: «Θεωρώ είναι κούρσα για δυο το πρωτάθλημα»
Ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Μάκης Σεργίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας του αλλά και το πρωτάθλημα στην Α' Κατηγορία.




Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μερένγκες» ήταν ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 22 λεπτά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στο πρώτο ματς των «16» του UEFA Champions League.
Στον αντίποδα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν ουσιαστικά... αόρατος. Αγωνίστηκε για 82 λεπτά χωρίς γκολ, ασίστ ή έστω μία τελική προσπάθεια, έχοντας μόλις 10 επαφές με την μπάλα και τρεις επιτυχημένες πάσες. Η άμυνα της Ρεάλ τον περιόρισε πλήρως, κλείνοντας κάθε διάδρομο προς την εστία.
Ο 25χρονος φορ έχει σκοράρει τρεις φορές στην καριέρα του απέναντι στη Ρεάλ, οι δύο με πέναλτι, ενώ πλέον συμπλήρωσε έναν μήνα χωρίς γκολ. Η Σίτι καλείται να ψάξει την ανατροπή στη ρεβάνς του Έτιχαντ.
👻 Erling Haaland's game in numbers against Real Madrid:
— Football Tweet ⚽ (@Footballtweet) March 11, 2026
0 goals
0 assists
0 shots
0 shots on target
0 chances created
0 big chances created
0 successful take-ons
1 changed shirt pic.twitter.com/gTnCaACMpv
Πηγή: monobala.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις