Τρομερή στιγμή: Ένα ball boy εισέβαλλε στο γήπεδο με τετράδιο και πήρε αυτόγραφα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερή στιγμή: Ένα ball boy εισέβαλλε στο γήπεδο με τετράδιο και πήρε αυτόγραφα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία σπάνια και πολύ όμορφη στιγμή εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Αστέρα Β' AKTOR με τον Ηρακλή, όταν ένα ball boy εισέβαλε στο γήπεδο και ζήτησε αυτόγραφα από παίκτες του Γηραιού.

Ο Ηρακλής εξασφάλισε και μαθηματική την άνοδό του στη Stoiximan Super League, μετά την τρίτη αγωνιστική των playoffs του Α' ομίλου της Super League 2.

Στην πρώτη αναμέτρηση του Γηραιού, μετά εξασφάλιση της ανόδου, έλαβε χώρα ένα πολύ σπάνιο και όμορφό στιγμιότυπο.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αστέρα Β' AKTOR, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ένα ball boy μπήκε στο γήπεδο, κρατώντας το τετράδιο του σχολείου του, ζητώντας από αρκετούς ποδοσφαιριστές του Γηραιού, μεταξύ των οποίων, οι Δημητρίου, Εραμούσπε, Αναστασίου, Βιτλής, Ουές και Νικοπολίδης, αυτόγραφα!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Athletiko (@athletiko.gr)

 

athletiko.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από την ταβέρνα του Μοίρα στην ευρωπαϊκή ελιτ: 101 χρόνια Ολυμπιακός

Από την ταβέρνα του Μοίρα στην ευρωπαϊκή ελιτ: 101 χρόνια Ολυμπιακός

Το 1925 αρκετοί επιφανείς άνθρωποι του Πειραιά συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα του Μοίρα και εκεί συστάθηκε ένας σύλλογος που σήμερα ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ. Ο Ολυμπιακός!