Τριάρα για τους... πράσινους
Η Ομόνοια Αραδίππου υποδέχεται την Ομόνοια για την 25η αγωνιστική. Στον α' γύρο στο ΓΣΠ οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1.




Απέναντι στη Ρουμανία, στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας, γνώρισε την ήττα με 4-0.
Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με την Balaceanu και στο 40ο λεπτό η Ciolacu με πέναλτι πέτυχε το 2-0. Πριν από το 2-0, πέναλτι διεκδίκησε και η ομάδα μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρουμανία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με την Vlădulescu στο 58ο λεπτό και στο 74ο λεπτό η Balaceanu διαμόρφωσε το 4-0.
Η Εθνική μας δημιούργησε με τη σειρά της κάποιες καλές προϋποθέσεις για να σκοράρει τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ρένος Δημητριάδης χρησιμοποίησε τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:
Ματθαίου, Γεωργίου, Σιακαλλή (64’ Χρυσοστόμου), Παπαδοπούλου (64’ Κωνσταντίνου) Χάρτυ, Σάββα, Παναγιώτου, Χαραλάμπους (64’ Αστανιού), Βιολάρη, Αριστοδήμου (77’ Χριστοφή), Κυριακίδη.
5ος όμιλος / Αποτελέσματα και Πρόγραμμα
1η αγωνιστική: Ρουμανία – Μολδαβία 1-0
2η αγωνιστική: Κύπρος - Ρουμανία 0-4
Τρίτη, 14 Απριλίου: Μολδαβία – Κύπρος
Σάββατο, 18 Απριλίου: Ρουμανία - Κύπρος
Παρασκευή, 5 Ιουνίου: Μολδαβία – Ρουμανία
Τρίτη, 9 Ιουνίου: Κύπρος – Μολδαβία
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις