«Καμία άλλη ομάδα στον κόσμο δεν πέτυχε ότι ο ΑΠΟΕΛ - Ακόμα μνημονεύεται από ολόκληρο τον πλανήτη»
Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια (σσ. στις 07/03/2012), ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε τη Λιόν στα πέναλτι και προκρίθηκε στους «8» του Champions League.




«Έριξε» τα κοινωνικά δίκτυα με φωτογραφία από το Telekom Center Athens σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για την Λάρα Μπούις.
Η 23χρονη κόρη του Φάντζιο Μπούις είναι μοντέλο (υποψήφια για Miss Belgium 2021) και influencer και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αγώνα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ.
Ο Φάντζιο Μπούις υπήρξε γνωστός ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα με θητεία σε Νίκη Βόλου, Αθηναϊκό, Κέρκυρα, Άγιο Δημήτριο και Αχαρναϊκό, ενώ αγωνίστηκε αρκετά χρόνια και στην Κύπρο, φορώντας τις φανέλες των Δόξα Κατωκοπιάς, ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, ΑΕΠ Πάφου, Ακρίτα Χλώρακας και ΑΕΚ Κουκλιών.
Εργάστηκε επίσης ως προπονητής σε ΑΕΚ Κουκλιών και Ολυμπιακό Λευκωσίας, αλλά και ως βοηθός προπονητής στην Ομόνοια.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της ξανθιάς που εντυπωσίασε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
-
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: to10.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις