ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η τριάρα της ΑΕΚ επί του Ακρίτα
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας 3-0 για την 25η αγωνιστική.




Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας, αφού στις εισόδους του σταδίου θα πραγματοποιούνται αυστηρές έρευνες.
Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:00.
Ανακοινώνεται επίσης ότι:
Οι φίλαθλοι της ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τις Ανατολικές, Δυτικές και Νότιες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο, χρησιμοποιώντας την έξοδο του αυτοκινητόδρομου προς Κολόσσι και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον νοτιοδυτικό χώρο στάθμευσης του σταδίου.
Οι είσοδοι που θα λειτουργήσουν για τις κερκίδες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι:
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν δύο ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 14:00.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν την Βόρεια κερκίδα του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο, χρησιμοποιώντας την έξοδο του αυτοκινητόδρομου προς Φράγμα Κούρρη και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης του σταδίου.
Η είσοδος που θα λειτουργήσει για την κερκίδα της ΑΕΛ είναι:
Τροχονομικός Έλεγχος Δρόμου για λόγους Ασφάλειας
Για λόγους ασφάλειας, η Αστυνομία θα προχωρήσει στην αποκοπή της Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού δυτικά του σταδίου Alphamega, από η ώρα 14:00 μέχρι και και τις 20:00. Για το λόγο αυτό καλεί το κοινό, όπως συνεργάζεται και ακολουθεί τις οδηγίες των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.
Όσον αφορά τη στάθμευση οχημάτων κατά μήκος της υπέργειας γέφυρας του αυτοκινητόδρομου (οδός Βόρειας Ηπείρου) που οδηγεί προς τον νότιο χώρο στάθμευσης, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού.
Η Αστυνομία τονίζει σε όλους όσους θα παρευρεθούν στον αγώνα, τα πιο κάτω:
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία όσο αφορά τον εν λόγω αγώνα, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112, ή/και στον Αξιωματικό Υπηρεσίας της ΑΔΕ Λεμεσού στον αριθμό 25805050.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους με πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια/προστασία τόσο των φιλάθλων και γενικά του κοινού, όσο και των περιουσιών τους.
Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου ΑΛΦΑΜΕΓΑ, για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις