ΑΕΛ: Η απόφαση Μάρτινς για την ποινή του Γκλάβτσιτς

ΑΕΛ: Η απόφαση Μάρτινς για την ποινή του Γκλάβτσιτς

Ο πειθαρχικός έλεγχος στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ έφερε τον Νεμάνια Γκλάβτσιτς στο όριο των καρτών, αναγκάζοντας την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ να πάρει αποφάσεις.

Ο Σέρβος μέσος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, γεγονός που έθεσε το δίλημμα στον Ούγκο Μάρτινς για το ποιο από τα επόμενα δύο παιχνίδια θα στερηθεί τις υπηρεσίες του.

Τελικά, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε την πιο λογική οδό. Ο Γκλάβτσιτς θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Ομόνοια Αραδίππου.

Με αυτή την απόφαση, ο ποδοσφαιριστής θα είναι ετοιμοπόλεμος και διαθέσιμος για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Η κίνηση αυτή δείχνει ξεκάθαρα πως ο Μάρτινς θέλει να έχει όλα τα βασικά του «όπλα» στη μεσαία γραμμή για το κρίσιμο παιχνίδι της Λεμεσού, επιλέγοντας να εκτίσει ο παίκτης την ποινή του σε ένα θεωρητικά λιγότερο απαιτητικό ματς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Ημουν σε λάθος δρόμο, με τον τζόγο και το αλκοόλ»

«Ημουν σε λάθος δρόμο, με τον τζόγο και το αλκοόλ»

Ο πρώην επιθετικός της Πάφου που αγωνίζεται ως δανεικός στη Αλμπαθέτε, Χεφτέ Μπετανκόρ αναφέρθηκε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην εφηβική του ηλικία.