Παπαδόπουλος: «Δεν κλαίμε τη μοίρα μας - Προσφέρεται για ψυχολογικό μπουστάρισμα ο αγώνας με την Πάφο»
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.




Ο Γάλλος επιθετικός θα χάσει τον αποψινό αγώνα με την Μπενφίκα, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό εδώ και τρεις μήνες και το κακό είναι, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ότι ενδέχεται να μείνει εκτός για περισσότερο χρονικό διάστημα απ’ όσο αρχικά αναμενόταν.
Οι «μερένχες» δίνουν απόψε ένα πολύ δύσκολο ματς με τους «Αετούς» της Λισαβόνας με… φόντο την πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League.
Μετά τη δύσκολη νίκη στο πρώτο ματς των playoffs στο «Ντρα Λους» με 1-0, η ομάδα του Αλβαρο Αρμπελόα δεν έχει κανένα περιθώριο για στραβοπάτημα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί σε τεταμένο κλίμα, έπειτα από το περιστατικό του πρώτου αγώνα ανάμεσα στον Τζιανλούκα Πρεστιάνι και στον Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο να καταγγέλει ότι δέχτηκε ρατσιστικό σχόλιο από τον Αργεντικό εξτρέμ των Πορτογάλων.
Μέσα σε αυτό το ήδη φορτισμένο περιβάλλον, οι Μαδριλένοι καλούνται να διαχειριστούν άλλο ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική μετά την απρόσμενη ήττα από την Οσασούνα το περασμένο Σαββατοκύριακο, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο εδώ και εβδομάδες.
Η συμμετοχή του απέναντι στην Μπενφίκα ήταν αμφίβολη, παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις του Άλβαρο Αρμπελόα στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης: «Είναι έτοιμος να παίξει αύριο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι μια κατάσταση που κρατά εδώ και εβδομάδες… όλοι το γνωρίζουν, αλλά θέλω να τονίσω την προσπάθεια και τη δέσμευσή του. Προσπαθεί να μας βοηθήσει στο γήπεδο».
Ωστόσο, λίγο αργότερα, η πραγματικότητα διέψευσε αυτή την αισιοδοξία καθώς έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος διεθνής σταρ θα χάσει την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση.
Στην προπόνηση της Τρίτης ο παίκτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα. Εμφανώς καταπονημένος και ανήμπορος να συνεχίσει λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, ο Εμπαπέ τέθηκε τελικά εκτός αγώνα με την Μπενφίκα, όπως μετέδωσε η L’Équipe χθες βράδυ.
Τα νέα αυτά προκαλούν μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους της Ρεάλ. Αν και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 ταλαιπωρείται από τον Δεκέμβριο, είχε απουσιάσει μόλις δέκα ημέρες και παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν αγωνίζεται κανονικά, με το απαιτητικό πρόγραμμα να επιβαρύνει περαιτέρω την κατάστασή του.
Σύμφωνα με τη Marca, η Ρεάλ επιθυμεί να του δώσει τουλάχιστον δέκα ημέρες ξεκούρασης, ώστε να μη διακινδυνεύσει η παρουσία του στο φινάλε της σεζόν. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα απουσιάσει από τους αγώνες με Χετάφε και Θέλτα, σε μια περίοδο όπου η μάχη του τίτλου με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο αποκορύφωμά της.
Την ίδια στιγμή, το Cadena Cope αποκαλύπτει πως έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του Εμπαπέ και του Αρμπελόα, ώστε να αποφασιστεί η καλύτερη δυνατή διαχείριση της κατάστασης. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, μια αλλαγή δεδομένων δεν μπορεί να αποκλειστεί...
Πηγή: monobala.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις