Χειροπέδες σε 17χρονο και 18χρονο για τη μεγάλη κλοπή στην Αραδίππου – Έθαψαν €73.000 και όπλα σε φάρμα

Χειροπέδες σε 17χρονο και 18χρονο για τη μεγάλη κλοπή στην Αραδίππου – Έθαψαν €73.000 και όπλα σε φάρμα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο νεαροί Ελληνοκύπριοι, ηλικίας 17 και 18 ετών, ως ύποπτοι για τη διάρρηξη-μαμούθ που σημειώθηκε στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος υπέδειξε συγκεκριμένη κτηνοτροφική φάρμα στην περιοχή της Αραδίππου, όπου οι δράστες είχαν μεταφέρει τον κλαπέντα οπλοβαστό των 50 κιλών. Εκεί, αφού τον παραβίασαν, έθαψαν στο έδαφος τα δύο κυνηγετικά όπλα (ΔΟΚΟ) και το μεταλλικό χρηματοκιβώτιο.

Οι αστυνομικοί ανέσυραν από το σημείο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε το συνολικό ποσό των 72.950 ευρώ. Τα μετρητά, μαζί με τα δύο δίκαννα, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και θα επιστραφούν στον 46χρονο ιδιοκτήτη τους.

Οι δύο ύποπτοι (17 και 18 ετών) αναμένεται αύριο να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

Η ΑΕΚ Αθηνών θα αγωνιστεί μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες τόσο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και κόντρα στον ΟΦΗ, με τον κόσμο της Ένωσης να εξαφανίζει τα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια!