Φουλ για σκουντέτο η Ίντερ, έβαψε νερατζούρο το Derby d’Italia με λυτρωτή Ζιελίνσκι!

Φουλ για σκουντέτο η Ίντερ, έβαψε νερατζούρο το Derby d’Italia με λυτρωτή Ζιελίνσκι!

Πώς να χάσει αυτόν τον τίτλο; Η Ίντερ καθαρίζει το ένα ντέρμπι μετά το άλλο και αυτή τη φορά επικράτησε με 3-2 της Γιουβέντους, ξεφεύγοντας στο +8 (με ματς περισσότερο) από τη Μίλαν.

 Το derby d’Italia βάφτηκε νερατζούρο, το σκουντέτο αρχίζει να… ράβεται στη φανέλα της Ίντερ! Η ομάδα του Κρίστιαν Κίβου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φρόντισε να το δείξει για ακόμη ένα παιχνίδι, καθαρίζοντας αυτή τη φορά στο «Τζουζέπε Μεάτσα» τη Γιουβέντους (3-2).

Λυτρωτής ο Ζιελίνσκι, ο οποίος με ξερό σουτ στο 90’ εκτέλεσε τον Ντι Γκρεγκόριο, έστειλε στα… ουράνια τους οπαδούς των Μιλανέζων και στα «τάρταρα» αυτούς των «μπιανκονέρι».

Στο +8 από τη δεύτερη Μίλαν η Ίντερ, έχοντας πάντως και παιχνίδι περισσότερο αλλά δείχνει ξεκάθαρα πως είναι το απόλυτο αφεντικό στη μάχη του τίτλου, ενώ η Γιουβέντους έμεινε στους 46 και στην 5η θέση της βαθμολογίας.

To παιχνίδι ήταν εξαιρετικό από το ξεκίνημά του και ο Καμπιάζο σκοράροντας άθελά του στην εστία της ομάδας του, έδωσε σκορ στην αναμέτρηση και προβάδισμα στην Ίντερ στο 17ο λεπτό. Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για λιγότερο από ένα δεκάλεπτο αφού στο 26’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα στην… άλλη εστία για να πάρει πίσω το αίμα του και να γράψει το 1-1. Το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι το ημίχρονο, αλλά όχι και οι αριθμητικές ισορροπίες αφού ο Καλουλού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 42ο λεπτό, αφήνοντας τη Γιουβέντους με ποδοσφαιριστή λιγότερο.

Το δεύτερο μέρος είχε τρομερή ένταση, πολλά μαρκαρίσματα αλλά και την Ίντερ να… χαμογελά στο 76ο λεπτό με τον Πίο Εσπόζιτο να γράφει το 2-1. Η Γιουβέντους αποδείχτηκε επτάψυχη, αφού παρότι έπαιζε με δέκα κατάφερε να κάνει το 2-2 με τον Λοκατέλι στο 83’, με τη Γηραιά Κυρία να δείχνει χαρακτήρα. Ωστόσο, ο Ζιελίνσκι μίλησε τελευταίος, όταν και σκόραρε με υπέροχο μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής για να στείλει στα… ουράνια τους οπαδούς των «νερατζούρι».

Η 25η αγωνιστική:
 

Παρασκευή 13/02
Πίζα-Μίλαν 1-2
(71' Λοϊγιόλα - 39' Λόφτους Τσικ, 85' Μόντριτς)

Σάββατο 14/02
Κόμο-Φιορεντίνα 1-2
(77’ αυτ. Παρίζι - 26’ Φατζόλι, 54’ πέν. Κεν)

Λάτσιο-Αταλάντα 0-2
(41' Έντερσον, 60' Ζαλέφσκι)
Ίντερ-Γιουβέντους 3-2
(17’ αυτ. Καμπιάζο, 76’ Εσπόζιτο, 90’ Ζιελίνσκι – 26’ Καμπιάζο, 83’ Λοκατέλι)

Κυριακή 15/02
Ουντινέζε-Σασουόλο (13:30)
Κρεμονέζε-Τζένοα (16:00)
Πάρμα-Βερόνα (16:00)
Τορίνο-Μπολόνια (19:00)
Νάπολι-Ρόμα (21:45)

Δευτέρα 16/02
Κάλιαρι-Λέτσε (21:45)


Η επόμενη 26η αγωνιστική:
Παρασκευή 20/02
Σασουόλο-Βερόνα (21:45)

Σάββατο 21/02
Γιουβέντους-Κόμο (16:00)
Λέτσε-Ίντερ (19:00)
Κάλιαρι-Λάτσιο (21:45)

Κυριακή 22/02
Τζένοα-Τορίνο (13:30)
Αταλάντα-Νάπολι (16:00)
Μίλαν-Πάρμα (19:00)
Ρόμα-Κρεμονέζε (21:45)

Δευτέρα 23/02
Φιορεντίνα-Πίζα (19:30)
Μπολόνια-Ουντινέζε (21:45)
 
 
 
 
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την ΜΑΤΣΑΡΑ Ίντερ-Γιουβέντους (3-2) που κρίθηκε στο 90'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την ΜΑΤΣΑΡΑ Ίντερ-Γιουβέντους (3-2) που κρίθηκε στο 90'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το derby d'Italia βάφτηκε νερατζούρο και το σκουντέτο αρχίζει να... ράβεται στη φανέλα της Ίντερ! Δείτε τα στιγμιότυπα της ματσάρας που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (14/02) στο «Τζουζέπε Μεάτσα».