Κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αταλάντα
Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League της νέας σεζόν.




Σε μία κίνηση με γνώμονα το μέλλον προέβη η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που ανακοίνωσε σήμερα (13/02) την απόκτηση του Αλέξα Νταμιάνοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο 17χρονος σέντερ φορ -με ύψος κοντά στα… δύο μέτρα, παρακαλώ- αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού το επόμενο καλοκαίρι!
Ο Νταμιάνοβιτς θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου και θα παραμείνει στην έως τώρα ομάδα του ως δανεικός για να «ψηθεί» περαιτέρω.
Θυμίζουμε ότι οι «ασπιρίνες» θα δώσουν δύο ματς με τους Πειραιώτες στα play offs του φετινού Champions League, με στόχο την πρόκριση στους «16» του θεσμού.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις