Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Λεβαντόφσκι σκόραρε για 16η φορά στα προκριματικά και η Πολωνία επικράτησε με 4-2 του Μαυροβουνίου, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Δεύτερη και στα μπαράζ η Δανία, 1-1 με την Ρουμανία. Πολωνία - Μαυροβούνιο 4-2 Η Πολωνία του Άνταμ Ναβάλκα και του «καυτού» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σημείωσε το 16ο τέρμα του σε 10 αναμετρήσεις των προκριματικών και «έσπασε» το προηγούμενο ρεκόρ παραγωγικότητας, ήταν αναμφίβολα η καλύτερη ομάδα του 5ου ομίλου χάρη στην 5η εντός έδρας νίκη της σε ισάριθμους αγώνες (4-2 το Μαυροβούνιο) τερμάτισε στην πρώτη θέση, με 25 βαθμούς, εξασφαλίζοντας την απευθείας παρουσία της στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018. Οι Κριστόφ Μαζίνσκι (6') και Κάμιλ Γκροσίτσκι (16') σημείωσαν... νωρίς τα δύο πρώτα τέρματα των Πολωνών απέναντι στους μαχητικούς Βαλκάνιους, οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με ένα υπέροχο γκολ του προερχόμενου από τον πάγκο Στεφάν Μουγκόσα στο 78' και τον Ζάρκο Τομάσεβιτς πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο ο «Λέβα» στο 85' και το αυτογκόλ του Φίλιπ Στοϊκοβιτς στο 87', μετά από δική του προσπάθεια, «αποκατέστησαν την τάξη» για το τελικό 4-2.
Δανία - Ρουμανία 1-1, Καζακστάν - Αρμενία 1-1 Έναν πόντο χρειαζόταν η Δανία απέναντι στην Ρουμανία, ώστε να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση του ομίλου, άνοιξε το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του επιτελικού μέσου της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν, στο 60', ευτύχησε να αποβληθεί ο αριστερός οπισθοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κριστιάν Γκανέα, τρία λεπτά αργότερα και παρά την ισοφάριση από τον πολύπειρο Τσιπριάν Ντέατς στο 88', ολοκλήρωσε με 20 βαθμούς και θα συμμετάσχει στη διαδικασία των μπαράζ.
Στην αναμέτρηση των πρώην Σοβιετικών και ουραγών του 5ου ομίλου, το τελικό 1-1 (62' Μπαγιουρζάν Τουρίσμπεκ - 26' Χένρικ Μχιταριάν) «σφράγισε» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Καζακστάν, το οποίο τερμάτισε στην τελευταία θέση χωρίς νίκη, και της Αρμενίας του Aρτούρ Πετροσιάν στην Αστάνα.

Η τελική βαθμολογία του 5ου ομίλου

Πηγή: sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ