Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κάρλος Ζέκα μετά το πέρας της αναμέτρησης της Εθνικής Κύπρου με την Εθνική Ελλάδος μίλησε στην κάμερα του Themasports.com στην μεικτή ζώνη. Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος μίλησε για την νίκη επί της Κύπρου αλλά και για την συνέχεια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2018. Επίσης σε ερώτηση που το κάναμε για τον Πιέρο Σωτηρίου που είναι συμπαίκτες στην Κοπεγχάγη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κύπριο επιθετικό, ενώ δεν παρέλειψε να μας σχολιάσει και για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Τι σου αφήσε η νίκη κόντρα στην Εθνική Κύπρου; «Μετά από το παιχνίδι με την Βοσνία, σήμερα ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε, παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Κύπρος, αλλά τα καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τώρα έχουμε το τελευταίο ματς με το Γιβραλτάρ. Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη επί της Κύπρου. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι αλλά πάμε δυνατά.» Για τον συμπαίκτη του τον Πιέρο Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη ο Κάρλος Ζέκα είπε: «Για τον Σωτηρίου μόνο καλά λόγια έχω να πω, είναι ένα πολύ καλό παιδί, από την πρώτη στιγμή που πήγα στην Κοπεγχάγη με βοήθησε πάρα πολύ.  Είναι πάντα κοντά μου, ότι χρειαστώ είναι πάντα έτοιμος να με βοηθήσει, τον έχω ένα πολύ καλό φίλο. Ένα μήνα που είμαστε μαζί έχουμε πολύ καλή σχέση και είναι τρομερό παιδί, και τρομερός ποδοσφαιριστής και θέλω το καλύτερο γι αυτόν και την οικογένεια του.» Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό την πρώην ομάδα του Ζέκα: «Έχω μιλήσει πολύ γι αυτό το θέμα. Τώρα το πιο σημαντικό για μένα είναι η Κοπεγχάγη. Είναι μια σημαντική ομάδα για μένα ο Παναθηναϊκός και είμαι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση που επικρατεί.»   Επιμέλεια:Παναγιώτης Τούμπας
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ