ΜΠΕΡΓΚ: «Είμαστε απογοητευμένοι χάσαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

ΜΠΕΡΓΚ: «Είμαστε απογοητευμένοι χάσαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά τον αποκλεισμό της Ομόνοιας από την ΑΕΛ στο κύπελλο.

«Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε, από την άλλη η ΑΕΛ δεν είχε. Δυο σουτ εντός στόχου. Στο πρώτο δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως στο δεύτερο και την παράταση καλύτεροι. Για τον διαιτητή δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο.

Η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν οφειλόταν στις αλλαγές που έγιναν. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο ημίχρονο και γίναμε καλύτεροι. Κανονικά με την απόδοση στο δεύτερο και την παράταση μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

Ο Οντουμπάτζο θα το δούμε πότε θα επιστρέψει. Δεν πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι θα αλλάξει πολλά από τα πλάνα που ετοιμάζουμε για την Κυριακή. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά και την παράταση, αλλά νομίζω θα είμαστε εντάξει».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

 ΑΕΛ: Να προσέξει για να αντεπιτεθεί

ΑΕΛ: Να προσέξει για να αντεπιτεθεί

Μετά το ματς κυπέλλου στην έδρα της κόντρα στον Ηρακλή Γερολάκκου (03/11/2026, 18:00) η ΑΕΛ καλείται να δείξει ιδιαίτερη προσοχή και στο πρωτάθλημα για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις διαδοχικές ήττες που προηγήθηκαν.