Γκάνα με buzzer-beater, γκρέμισε το τείχος του Παναμά!
Η Γκάνα βρήκε τη λύση στο 95', όταν ο Γιρένκι έσπασε επιτέλους το τείχος της Παναμά και χάρισε στους «Μαύρους Αστέρες» μια νίκη?θρίλερ, σε ένα ματς που έμοιαζε καταδικασμένο στην ισοπαλία!




Αναλυτικά:
«Σε φάση αναδιάρθρωσης βρίσκεται ο Άρης, με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να μην αφορά μόνο προσθήκες, αλλά και αποχωρήσεις παικτών που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα.
Στο πλαίσιο αυτό, ακόμη ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει, καθώς ο Λίντσεϊ Ρόουζ είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με κοινή συναίνεση, παρότι αυτό ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι.
Οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο και, εκτός απροόπτου, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Ομόνοια, όπου ήδη αγωνίζεται και ο Οντουμπάτζο».
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις