Ακολουθήστε μας στο Google news

Αποδόσεις και για τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού προσφέρει η Bet on Alfa. Μετά από έξι αγωνιστικές που έχουμε διανύσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, έχει διαμορφωθεί εικόνα για τη δυναμικότητα των ομάδων και προβλέπεται να έχει το δικό της ιδιαίτερο ενδιαφέρον η προσπάθεια παραμονής. Οι δύο ομάδες που είχαν εμπάργκο μεταγραφών Εθνικός Άχνας και Ολυμπιακός προβάλλουν σαν τα φαβορί για να πέσουν στη Β’ κατηγορία. Συγκεκριμένα ο Εθνικός Άχνας έχει απόδοση μόλις 1.15 για να υποβιβαστεί, ενώ στο 1.35 είναι η απόδοση του Ολυμπιακού που έχει πάρει περισσότερους βαθμούς και κέρδισε τις εντυπώσεις μέχρι τώρα. Αναλυτικά ο κατάλογος με τις αποδόσεις της Bet on Alfa για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί, έχει ως εξής: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 1.15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1.35 ΠΑΦΟΣ FC 2.25 ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 3.00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 4.00 ΕΡΜΗΣ 4.00 ΑΛΚΗ 5.00 ΔΟΞΑ 6.00 Μπορείτε να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές τόσο στα 56 πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy. *Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ