Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΑΕΛ «ξεκουράζεται» και φορτίζει τις μπαταρίες της ενόψει συνέχειας του «μαραθωνίου», που θα την βρει αντιμέτωπη με την Πάφος FC μέσα στο Τσίρειο. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, διότι φαίνεται πως διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή με top φόρμα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο λόγος; Μα φυσικά για τον Λεόνσο, τον σκόρερ της «μεγάλης» νίκης μέσα στο Δασάκι επί του Εθνικού Άχνας, και όχι μόνο... Ο Βραζιλιάνος φαίνεται ότι διαθέτει σπουδαίες ικανότητες στο σκοράρισμα, και «κλειδώνει» θέση στη κορυφή της επίθεσης, εάν συνεχίσει να έχει συνέπεια στις εμφανίσεις του. Ο νεαρός επιθετικός έχει χαρίσει πόντους στους «λέοντες», έναν στο «ντέρμπι» με τον Απόλλωνα, εκεί όπου έχασε πέναλτι ο Αρουαμπαρένα, και τρεις στη «μονομαχία» με τον Εθνικό. Όλοι ελπίζουν ότι θα παραμείνει στους ίδιους ρυθμούς, μιας και η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη. Δίχως αμφιβολία, μιλάμε για έναν ικανό επιθετικό, με τον ίδιο να διασκεδάζει που βρίσκεται στη Λεμεσό. Τέλος, να θυμίσουμε ότι λείπουν έντεκα παίκτες από τις προπονήσεις, αφού στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες, και αναμένεται να επιστρέψουν μεσοβδόμαδα.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ