Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν γνωρίζει πως ήταν Παγκόσμιος πρωταθλητής στη F1 - Τι αποκαλύπτει στενός φίλος του
Ο Γερμανός, σύμφωνα με πληροφορίες από φίλο του, δεν γνωρίζει πως είναι θρύλος στη Formula 1, ωστόσο, μπορεί να σταθεί όρθιος.




Αναλυτικά:
«Είμαι χαρούμενος για την 7η συνεχόμενη νίκη μας. Κάποιοι θα λένε επειδή το σκορ είναι στενό, ότι η νίκη μας είναι δύσκολη. Εγώ έχω διαφορετική άποψη. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες και ο τερματοφύλακας μας δεν έκανε καμία απόκρουση. Ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες. Το πέναλτι σωστά καταλογίστηκε, το γκολ του Γκασπάρ ακυρώθηκε για μία ίντζα. Οι παίκτες είχαν καρδιά και έπαιξε ο ένας για τον άλλο. Ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή και δίκαια κερδίσαμε».
Για τις αναγκαστικές αλλαγές: «Οι περισσότερες αλλαγές ήταν αναγκαστικές και όχι τακτικής. Ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές που κτύπησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα και όλοι θέλουν να αγωνίζονται».
Για το γεγονός ότι πέραν από δύο φορές δεν επέλεξε την ίδια ενδεκάδα και αν η αλλαγή του Λαμ ήταν αναγκαστική: «Δεν ήταν σε θέση να παίξει στο Β' ημίχρονο. Για να συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπήρχε. Ναι, μόνο σε δύο αγώνες μπορέσαμε να έχουμε την ίδια ενδεκάδα. Είναι θέματα φυσικής κατάστασης, τιμωρίες και τακτικής. Εμείς το βλέπουμε θετικά, γιατί καταφέρνουμε να κρατούμε το επίπεδο μας ψηλά».
Για την κατάσταση του Μαρκες: «Θα είναι έτοιμος στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης, σήμερα προφυλάχθηκε».
Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα: «Ο Γκουστάβο είναι έτοιμος και θα είναι διαθέσιμος»
Για το ότι θα λείπει ο κόσμος από τέσσερα ματς λόγω τιμωρίας: «Υποστήριξαν πολύ την ομάδα. Η βοήθεια τους είναι τεράστια και τους ευχαριστούμε. Είναι μεγάλη απώλεια η απουσία του. Θα ήθελα να τους ζητήσω στο μέλλον να συμπεριφέρονται με κόσμιο και ηθικό τρόπο, γιατί ο Απόλλωνας τους έχει ανάγκη».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις