Συγκλονισμένος ο Πολωνός οδηγός της νταλίκας που χτύπησε στο βανάκι των οπαδών του ΠΑΟΚ: «34 χρόνια στο τιμόνι, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Συγκλονισμένος ο Πολωνός οδηγός της νταλίκας που χτύπησε στο βανάκι των οπαδών του ΠΑΟΚ: «34 χρόνια στο τιμόνι, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, το χθεσινό δυστύχημα είναι το χειρότερο που έχει γίνει στην κομητεία της Τιμισοάρα εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.

Ο πολωνικής καταγωγής οδηγός της νταλίκας που συγκρούστηκε με το βαν το οποίο μετέφερε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία δήλωσε συγκλονισμένος από το χθεσινό δυστύχημα με τα επτά θύματα.

«Οδηγώ νταλίκα 34 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου κάτι παρόμοιο. Έχω κάνει πάνω από 1.000.000 χιλιόμετρα και πρώτα φορά συναντώ τέτοια συνθήκη», τόνισε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας στο libertatea της Ρουμανίας τα όσα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα στον αυτοκινητόδρομο DN6, που οι ίδιοι οι Ρουμάνοι αποκαλούν «δρόμο του θανάτου».

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, το χθεσινό δυστύχημα είναι το χειρότερο που έχει γίνει στην κομητεία της Τιμισοάρα εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.

Ελιγμούς με σκοπό να δει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπεράσει φέρεται να έκανε ο οδηγός του βαν, σύμφωνα με όσα υποστήριξε αυτόπτης μάρτυρας. Πρόκειται για άτομο που ήταν δύο οχήματα πίσω από αυτό που επέβαινε η παρέα των φίλων του ΠΑΟΚ.

Συνειδητοποίησε ενώ προσπερνούσε ότι δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την προσπέραση και μπήκε στο φορτηγό στα δεξιά του, προσπαθώντας να μπει στη λωρίδα του. Τη στιγμή που μπήκε στο φορτηγό στα δεξιά του, εξοστρακίστηκε πάνω στο κόκκινο φορτηγό», είπε ο μάρτυρας, ο οποίος ήταν αυτός που κάλεσε το 112. Ο μάρτυρας είπε ότι μετά το δυστύχημα, είδε έναν από τους επιζώντες να βγαίνει από το αυτοκίνητο στα πόδια του».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εμφανής η φόρτιση του Γιώργου Μίνου: «Είναι το kismet της ομάδας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανής η φόρτιση του Γιώργου Μίνου: «Είναι το kismet της ομάδας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός Ελλαδίτης Αθλητικογράφος, Γιώργος Μίνος, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για να καλύψει για την ΕΡΤ το ρεπορτάζ της τραγωδίας του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, με τον ίδιο να είναι εμφανώς φορτισμένος, λέγοντας πως είναι το kismet της ομάδας.