Ακολουθήστε μας στο Google news

Η συνέχεια για τον Απόλλωνα αναμένεται αρκετά δύσκολη αφού τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη έχει δύσκολα παιχνίδια. Σίγουρα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο με τον ίδιο ζήλο, τις ίδιες απαιτήσεις όμως ταυτόχρονα θα χρειαστούν και γερές αντοχές καθώς το πρόγραμμα για την Λεμεσιανή ομάδα είναι απαιτητικό. Παρά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, ο Σωφρόνης Αυγουστή κράτησε τους παίκτες του σε εγρήγορση με το φιλικό που έδωσε η ομάδα του την περασμένη Παρασκευή κόντρα στην Πάφο FC. O Κύπριος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια νέα πράγματα (ίσως να μην τα δούμε ποτέ σε επίσημο ματς), και παράλληλα έδωσε χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους έτσι ώστε να παραμείνουν κι αυτοί με την σειρά τους σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Άλλωστε από τη στιγμή που ο Απόλλωνας το παίζει σε διπλό ταμπλό την φετινή σεζόν (Πρωτάθλημα, Γιουρόπα Λίγκ), όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει στο «οπλοστάσιο» του ο κόουτς της Λεμεσιανής ομάδας είναι απαραίτητοι αφού ίσως χρειαστούν ανά πάσα στιγμής. Στον Απόλλωνα η σκέψη τρέχει αποκλειστικά στο ντέρμπι με την  «Κυρία», οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού προετοιμάζονται πυρετωδώς καθώς θέλουν να πάνε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το διπλό το οποίο σίγουρα θετικές επιδράσεις στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή, ενόψει και του σημαντικού παιχνίδιου με την Αταλάντα στις 19 Οκτωβρίου για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ