Συγκλονιστικές εικόνες από την Τούμπα και την Θύρα 4 (Φωτογραφίες)

Συγκλονιστικές εικόνες από την Τούμπα και την Θύρα 4 (Φωτογραφίες)

Φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Θύρα 4 και απότισαν φόρο τιμής στους επτά χαμένους συνοπαδούς τους.

Μπορεί οι Σύνδεσμοι Φίλων του ΠΑΟΚ να ανακοίνωσαν ότι σήμερα Τετάρτη, 28/1 η Θύρα 4 της Τούμπας θα είναι ανοικτή για όποιον θέλει να τιμήσει τους 7 οπαδούς του Δικεφάλου που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δύστύχημα στη Ρουμανία, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούσαν να περιμένουν.

Εκεί στα σκαλιά της Θύρας 4, όπου προφανώς κάποια στιγμή αγκαλιασμένοι με τους επτά χαμένους οπαδούς είχαν πανηγυρίσει ένα γκολ, μία νίκη, έναν τίτλο του Δικεφάλου, άναψαν κεριά και στα κάγκελα που συνήθως απλώνουν τα πανό με τα συνθήματα τους, κρέμασαν ένα ολόλευκο που έγραφε με μαύρα γράμματα: «Καλό Παράδεισο Αδέρφια».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Δραπέτευσε» με τρίποντο από την έδρα της Ρεν η Λιλ, γκέλαρε στη Χάβρη η Λιόν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Δραπέτευσε» με τρίποντο από την έδρα της Ρεν η Λιλ, γκέλαρε στη Χάβρη η Λιόν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παρότι δεν ήταν ανώτερη της αντιπάλου της, η Λιλ έφυγε με τη νίκη 2-1 από την έδρα της Ρεν και πλησίασε την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στη Ligue 1! Κόλλησε στο 0-0 κόντρα στη Χάβρη η Λιόν.

BEST OF THEMASPORTS