Ακολουθήστε μας στο Google news

Έξαλλος με τους παίκτες του ήταν ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς μετά την ήττα από το Βέλγιο. «Τέτοια λάθη δεν αρμόζουν σε παίκτες υψηλού επιπέδου», είπε ο τεχνικός της Βοσνίας. Έξαλλος κυρίως με τα γκολ που δέχτηκε η Βοσνία στο ματς με το Βέλγιο εμφανίστηκε ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς. Ο τεχνικός της ομάδας στάθηκε στην έλλειψη ψυχραιμίας στα κρίσιμα σημεία του ματς και τόνισε πως πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές. «Είναι στενάχωρο το γεγονός ότι κάθε φορά που κάτι πήγαινε στραβά δεν ήμασταν ψύχραιμοι. Μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που παίξαμε, όμως δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να σκοράρει. Δεν θέλω να μιλήσω για ατομικά λάθη, αλλά εμείς επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας κάνει τη ζημιά. Τέτοια λάθη δεν αρμόζουν σε παίκτες υψηλού επιπέδου. Παρά τις απουσίες αρκετών παικτών πίστευα ότι έχουμε τη δύναμη να κερδίσουμε, όμως τελικά κάναμε δώρα στους Βέλγους και δεν τα καταφέραμε», είπε μεταξύ άλλων. Τζέκο: «Δεν πάει άλλο»! «Σκασμένος» μετά την ήττα της Βοσνίας από το Βέλγιο ήταν ο Έντιν Τζέκο. Τζέκο: «Δεν πάει άλλο»! Εκνευρισμένος ήταν ο Έντιν Τζέκο μετά την ήττα της Βοσνίας από το Βέλγιο. Ο φορ της Ρόμα τόνισε πως πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα αποφεύγοντας να αναφερθεί στο αν μιλάει για τον προπονητή ή τους συμπαίκτες του. «Όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν όντως κακός ο αγωνιστικός χώρος, όμως δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το ματς. Τα γκολ που δεχτήκαμε δεν μπαίνουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Δεν μιλάω μόνο για την άμυνα. Όλοι μαζί κάνουμε επίθεση κι όλοι μαζί αμυνόμαστε. Δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στο Βέλγιο και νομίζω πως μετά το πρώτο ημίχρονο ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα μας κέρδιζαν», είπε. Πηγή: sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ