Οι πρωτιές Κίτσου και Εβάντρο!

Οι πρωτιές Κίτσου και Εβάντρο!

Η Ομόνοια με ανάρτηση της ενημερώνει πρώτος σε λεπτά ο είναι ο Φώτης Κίτσος και πρώτος σε συμμετοχές ο Εβάντρο.

«Ο Φώτης Κίτσος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας σε λεπτά συμμετοχής (2431′) στην φετινή σεζόν. Έχει αγωνιστεί στους 27 από τους 31 αγώνες που έδωσε φέτος η ομάδα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Πρώτος σε συμμετοχές στη σεζόν είναι ο Εβάντρο Κόστα. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε στους 30 από τους 31 φετινούς αγώνες. Το μοναδικό ματς στο οποίο δεν αγωνίστηκε ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα λόγω κίτρινων καρτών».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γεμάτο άπταιστα... «γαλλικά» το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γεμάτο άπταιστα... «γαλλικά» το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το φύλλο αγώνα του Game 2 καταγράφει όλα τα περιστατικά της αναμέτρησης, ενώ το πλαίσιο της ΔΕΑΒ και ο Ν. 4326/2015 προβλέπουν συγκεκριμένες κυρώσεις για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.

BEST OF THEMASPORTS