Είναι θείος του 19χρονου εξελίξιμου χαφ της Ομόνοιας, ο εν λόγω προπονητής ακαδημιών (αυτή την εποχή εργάζεται στην Καρμιώτισσα), πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και όχι μόνο.
«Από την ακαδημία Κάμπους Σπορτίβο ξεκίνησε ο Παναγιώτης σε πολύ μικρή ηλικία. Πριν από 8 χρόνια τον είδαν οι σκάουτερ της Ομόνοιας, ήταν από τις πρώτες επενδύσεις που έκαμαν όταν ανέλαβε ο Παπασταύρου. Πήγε στις Ακαδημίες της ομάδας στην Λεμεσό. Στη συνέχεια πήγαινε προπονήσεις στην Λευκωσία. Σε κάποια φάση κάναμε προπόνηση μαζί από τις 5.30 το πρωί, μετά πήγαινε σχολείο και μετά στην Λευκωσία. Χρειάστηκε να κάμει πολλές θυσίες το παιδί. Ήταν έμφυτο ταλέντο, χαιρόμαστε που έχει προοδεύσει».
Στην φετινή σεζόν, ο «Ταλιμπάν τζούνιορ», αποτελεί έναν από τους «καρπούς» της πράσινης ακαδημίας, στον οποίο δίδει ευκαιρίες συμμετοχής ο Χένιγκ Μπεργκ. Πέρσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην Καρμιώτισσα.