Η νύχτα έγινε μέρα για τα 100 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νύχτα έγινε μέρα για τα 100 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί του Απόλλωνα «έκαψαν» την Καλαμαριά για τα 100 χρόνια της ομάδας.

Με εντυπωσιακό τρόπο γιόρτασαν οι φίλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς τα 100α γενέθλια της ομάδας.

Το βράδυ της Δευτέρας, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μαζεύτηκαν κατά μήκος του γηπέδου, αλλά και της παραλίας και άναψαν πυρσούς και πυροτεχνήματα, κάνοντας στην κυριολεξία την νύχτα…μέρα.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, συμπληρώνει το ερχόμενο Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, έναν αιώνα ζωής και έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις για να εορταστεί όπως πρέπει η ιστορική επέτειος.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς διεκδικεί φέτος την άνοδο στην Superleague 2 με αξιώσεις, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής με 39 βαθμούς, στο +3 από την δεύτερη Βέροια, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση (30) αλλά και άμυνα (5) απ΄όλους τους υπόλοιπους διεκδικητές.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Λάτσιο έκανε φύλλο και φτερό τη Γιουβέντους στο Τορίνο και πάτησε κορυφή

Η Λάτσιο έκανε φύλλο και φτερό τη Γιουβέντους στο Τορίνο και πάτησε κορυφή

Οι «λατσιάλι» πέρασαν με το εμφατικό 3-0 από το Τορίνο διασύρωντας τη Γιουβέντους, έπισααν στους 19 βαθμούς την Ίντερ στην κορυφή της Serie A, με τον Χρήστο Μανδά να κάνει ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση.