Τι το ήθελε - Η πιο εντυπωσιακή παίκτρια στον κόσμο πήγε να μιμηθεί τον Ροναλντίνιο και σακάτεψε έναν καμεραμάν

Τι το ήθελε - Η πιο εντυπωσιακή παίκτρια στον κόσμο πήγε να μιμηθεί τον Ροναλντίνιο και σακάτεψε έναν καμεραμάν

Απίθανο στιγμιότυπο με πρωταγωνίστρια την Αλίσα Λέμαν, την εντυπωσιακή ποδοσφαιρίστρια από την Ελβετία.

Η εντυπωσιακή Aλίσα Λέμαν είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρίστριες στον κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει 16 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.


 

 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

 

H Λέμαν θέλησε να μιμηθεί τον Ροναλντίνιο

Η Λέμαν αποφάσισε να αναδημιουργήσει τη διάσημη διαφήμιση του θρύλου της Βραζιλίας Ροναλντίνιο με τη Nike για να σηματοδοτήσει τη νέα συνεργασία.

Αλλά η προσπάθεια πήγε στραβά, αφού η προσπάθειά της κατέληξε με την μπάλα να... σακατεύει
τον εικονολήπτη που τη βοηθούσε με το βίντεο.

Η Λέμαν αρχικά εντυπωσίασε με την προσπάθειά της κάνοντας ζογκλερικά με την μπάλα αρκετές φορές.

Στη συνέχεια, έκανε ένα σουτ προς την εστία, αλλά δεν έστειλε την μπάλα αρκετά ψηλά και αυτή κατέληξε στον άτυχο εικονολήπτη.

Ο άνδρας φάνηκε να πονάει αρκετά, ενώ η Λέμαν κάλυψε το πρόωπό της από ντροπή πριν πάει προς το μέρος του για να ζητήσει συγγνώμη.

@fanvue @alishalehmann7 hits the camera man on set! 📷 At least he got a hug... 📷 #AlishaLehmann ♬ original sound - fanvue

 

athletiko.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πήρε το ντέρμπι με επική ανατροπή η Χάποελ  - Πανηγυρισμοί με... κραυγή Λοΐζου στα αποδυτήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε το ντέρμπι με επική ανατροπή η Χάποελ - Πανηγυρισμοί με... κραυγή Λοΐζου στα αποδυτήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

 Η Hapoel Tel Aviv πήρε το ντέρμπι με την Maccabi Tel Aviv εκτός έδρας για την 20ή αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, με ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα.

BEST OF THEMASPORTS