Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις παραχώρησε στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το ματς με την Ελλάδα ο Γιώργος Οικονομίδης.
Δείτε όσα δήλωσε ο Κύπριος μέσος:
-Λοιπόν Γιώργο, νομίζω η εθνική μας έκανε μια καλή προσπάθεια, κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ήταν και άτυχη στιγμή όταν προηγηθήκαμε και από ένα δικό μας λάθος η Ελλάδα ισοφάρισε.
«Νομίζω όλος ο κόσμος είδε την προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά σήμερα, νομίζω θα μιλούσαμε για διαφορετικό παιχνίδι αν δεν δεχόμασταν αμέσως το γκολ της ισοφάρισης και μετά από πέντε λεπτά να μας κάνουν την ανατροπή, θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, νομίζω κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η Ελλάδα ήταν και λίγο πιο τυχερή και πήρε την νίκη.»
-
Όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, πόσο τον επηρεάζει η προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο;
«Όταν μιλάμε για εθνικό επίπεδο, είτε σε φιλικό είτε πόσο μάλλον σε επίσημο ματς, όποια και αν είναι η θέση της ομάδας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Δεν χρειάζονται κίνητρα για τέτοια παιχνίδια, νομίζω ο οποιοσδήποτε το νιώθει αυτό. Σε μια προπόνηση κανείς δεν θέλει να χάνει, πόσο μάλλον σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.»
-
Για την συνέχεια όλοι ευχόμαστε ότι θα τα καταφέρουμε επιτέλους και θα προκριθούμε σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Εσεις πιστεύετε ότι είμαστε κοντά στο να το πετύχουμε αυτό;
«Σίγουρα είναι ένας στόχος που έχουμε όλοι στην εθνική ομάδα, όλοι το συζητούμε και είναι κάτι που το έχουμε στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα σε αυτές τις δύο διοργανώσεις είμασταν αρκετά κοντά όμως κάτι μας έλειψε. Κάτι στο τέλος, λίγο η τύχη, δεν είμασταν συγκεντρωμένοι δεν ξέρω τι είναι, και εμείς προσπαθούμε να το βρούμε, και δεν τα καταφέραμε. Πιστεύουμε όλοι μας σε αυτή την ομάδα, σε αυτή την φουρνιά σε αυτά τα παιδιά που είναι εδώ, και νομίζω αρχίζωντας από την επόμενη διοργάνωση θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε.»
Με απογευματινή προπόνηση στην Αρένα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου ενόψει Βοσνίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
BEST OF THEMASPORTS