«Φαβορί για τον τίτλο Ομόνοια και Πάφος – Δύσκολα θα αλλάξει η εξάδα»

«Φαβορί για τον τίτλο Ομόνοια και Πάφος – Δύσκολα θα αλλάξει η εξάδα»

Φιλοξενούμενος στον supersport104 ήταν ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Μάκης Σεργίδης.

Για την παρουσία της ΠΑΕΕΚ: «Ολοκληρώσαμε με θετικό πρόσημο την α’ φάση του πρωταθλήματος και είμαστε ικανοποιημένοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Με εξαίρεση τη Νέα Σαλαμίνα, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές και θα γίνει σκληρή μάχη μέχρι τέλους».

Για τα χθεσινά παιχνίδια κυπέλλου και τη συνέχεια: «Αξιόλογα παιχνίδια και δίκαιες προκρίσεις. Θεωρώ δεν χωρά προβλέψεις το παιχνίδι ΑΕΛ-Άρης. Υπάρχει αισθητή βελτίωση στην ΑΕΛ. Είμαι θετικός στα νοκ άουτ παιχνίδια Κυπέλλου, ίσως να πρέπει να γίνει κάτι με τις ομάδες Β’ κατηγορίας ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικές».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε εβδομάδα υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Η παρουσία της Ομόνοιας είναι ικανή για το καλύτερο. Η Πάφος έδωσε τα δικά της διαπιστευτήρια, ωστόσο είναι ένα θέμα με την αλλαγή προπονητή. Μόνο ο χρόνος θα απαντήσει αν και πόσο θα επηρεάσει την ομάδα. Αυτή τη στιγμή, οι δυο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τη μάχη της εξάδας: «Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μείνει αυτή η εξάδ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Fight, believe and never give up» - Πίστη στην ΑΕΚ για τη μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας της!

«Fight, believe and never give up» - Πίστη στην ΑΕΚ για τη μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας της!

Η προφητική ομιλία του Νίκολιτς συντροφεύει παντού την ΑΕΚ. Στο ματς της χρονιάς με τη Ράγιο, οι παίκτες του πρέπει να πιστέψουν στη μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας του συλλόγου.