Ο λόγος που τον δίκασε ο Πέτσας τον «ΚΚ»…

Ο λόγος που τον δίκασε ο Πέτσας τον «ΚΚ»…

Για λόγους δεοντολογίας, δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση παραπομπής του προέδρου της ΑΕΛ, ο αθλητικός δικαστής.

Όπως μας εξήγησε αξιόπιστη πηγή από το «Παλάτι», επειδή ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου στις 18 Δεκεμβρίου είχε προβεί σε δηλώσεις εναντίον του Βρυωνίδη, δεν μπορούσε να τον δικάσει ο ίδιος ο αθλητικός δικαστής.

Επιπρόσθετα, σημείωσε η ίδια πηγή, πως ήταν γνωστό ότι υπάρχει και αναπληρωτής αθλητικός δικαστής, ο Αντρέας Πέτσας. Ο τελευταίος είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, υπάρχει σχετικό link, όπου γίνεται αναφορά στο ότι είναι ο δεύτερος τη τάξει μετά τον Βρυωνίδη, ο δικηγόρος Αντρέας Πέτσας.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Μπριζ ξέρανε την Ίντερ, η Βίκινγκ πάγωσε την Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι!

Η Μπριζ ξέρανε την Ίντερ, η Βίκινγκ πάγωσε την Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι!

Η Βίκινγκ σόκαρε την Μπάγερν Μονάχου και πήρε βαθμό στο 90' (3-3), με την Κλαμπ Μπριζ να αλώνει το Μιλάνο με σούπερ Τροσάλντι για το 4-3 επί της Ίντερ. Μεγάλη ανατροπή για την Μπαρτσελόνα στην Πόλη!