Ποστάρισμα γεμάτο νόημα από τον Ολυμπιακό: «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Ο Ολυμπιακός με ένα ποστάρισμά του στα social media μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας.




Έτσι, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα γυναικών που φθάνει τόσο μακριά στη διοργάνωση.
Θυμίζουμε ότι στους προηγούμενους δύο γύρους είχε αποκλείσει την κροατική BRDA και τη βελγική Σαρλερουά, νικώντας αμφότερες δυο φορές με 3-0 σετ.
Στο σημερινό παιχνίδι, η νταμπλούχος των τριών τελευταίων χρόνων στην Κύπρο, κέρδισε το πρώτο, το τρίτο και το πέμπτο σετ (20-25, 25-20, 20-25, 25-20, 8-15).
Ο επόμενος αντίπαλος για την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως θα προκύψει απο το ζευγάρια Εσκίμο-Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, εκτός έδρας, με 3-0 σετ. Η ρεβάνς είναι ορισμένη για την Πέμπτη (15/01).
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις