LIVE: Ομόνοια-ΑΕΚ
H Ομόνοια υποδέχεται (18:00) την ΑΕΚ για την φάση των «16» του κυπέλλου στο ΓΣΠ και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.




Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών μετακόμισε στις ΗΠΑ το 2023 για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, αφού νωρίτερα είχε μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Τότε είχε απορρίψει τα δισεκατομμύρια που του προσφέρθηκαν για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Ο Ανμάρ Αλ Χαϊλί, πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, μιλώντας στα διεθνή ΜΜΕ, αποκάλυψε πώς προσπάθησε, τότε, ν’ αποκτήσει τον Αργεντινό σταρ χωρίς, όμως, επιτυχία.
«Αν ο Μέσι συμφωνούσε να υπογράψει στην Αλ Ιτιχάντ, θα του προσέφερα συμβόλαιο με το οποίο θα μπορούσε να κερδίζει όσα ήθελε, για όσο ήθελε, ακόμη και για όλη του τη ζωή», δήλωσε και συνέχισε:
«Ναι, επικοινώνησα μαζί του όταν έληξε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Του πρόσφερα 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Απέρριψε μια τόσο τεράστια πρόταση για χάρη της οικογένειάς του, παρότι είχα πείσει τους δικούς του ανθρώπους.
Ωστόσο, δεν δίστασε να την απορρίψει, γιατί η οικογένεια είναι πιο σημαντική από τα χρήματα. Τον σέβομαι και η Αλ Ιτιχάντ θα έχει πάντα τις πόρτες της ανοιχτές γι’ αυτόν. Μπορεί να έρθει όποτε θέλει», διαβεβαίωσε.
Η πρόταση ήταν αστρονομική, ωστόσο ο Ανμάρ Αλ Χαϊλί, παρά τα ποσά, υποβαθμίζει τον οικονομικό αντίκτυπο. «Το να έχουμε τον Μέσι εδώ στη Σαουδική Αραβία φορώντας τη φανέλα μας, από οικονομικής πλευράς, δεν σημαίνει τίποτα για μένα.
Θα πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα πριν καν ξεκινήσει, γιατί θα είχαμε τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου», κατέληξε.»
monobala.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις