Αφήνει τη διαιτησία για το… Survivor!

Αφήνει τη διαιτησία για το… Survivor!

Bρίσκεται στον πίνακα βοηθών διαιτητή της πρώτης κατηγορίας εδώ και περίπου δέκα χρόνια.

Το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από απόφαση της ΚΕΔ, της οποίας (της απόφασης) προηγήθηκε δίκη του αίτηση, πήρε μεταγραφή από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής στην ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τώρα ετοιμάζεται ν’ αφήσει τη διαιτησία για το Survivor. O λόγος για τον Παντελή Σπυρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στην προεπιλογή για τον Άγιο Δομίνικο και περιμένει τις αποφάσεις της παραγωγής του προγράμματος.

Ο Σπυρόπουλος επαγγελματικά ασχολείται με ενοικιάσεις αυτοκινήτων και έχει συνεργείο αυτοκινήτων στην Αττική, όπου κατοικεί.

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι φάσεις από τις ματσάρες Παρί - Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι φάσεις από τις ματσάρες Παρί - Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν - Λίβερπουλ, και Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο για τα προημιτελικά του Champions League.