Σημειώθηκε έκτακτο περιστατικό στις εξέδρες στο Φούλαμ - Λίβερπουλ

Σημειώθηκε έκτακτο περιστατικό στις εξέδρες στο Φούλαμ - Λίβερπουλ

Με 15 λεπτά καθυστέρηση θα γίνει η πρώτη σέντρα στο ματς της Φούλαμ με τη Λίβερπουλ, έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε στις εξέδρες λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Όπως ενημέρωσε η Φούλαμ λίγο πριν την πρώτη σέντρα του ματς με τη Λίβερπουλ, ένας οπαδός χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες στην εξέδρα και λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε, πήρε μικρή αναβολή η έναρξη του παιχνιδιού.

Αντί για τις 17:00, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, το ματς θα ορίστηκε ν' αρχίσει στις 17:15, προκειμένου να έχει διευθετηθεί απόλυτα το ζήτημα και να έχει επανέλθει η τάξη και η ηρεμία.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

O νέος ρόλος που αναλαμβάνει ο Γκουαρντιόλα στο ποδόσφαιρο!

O νέος ρόλος που αναλαμβάνει ο Γκουαρντιόλα στο ποδόσφαιρο!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναλαμβάνει ρόλο Global Ambassador στο City Football Group, προσφέροντας τεχνικές συμβουλές και συμμετέχοντας σε projects των συλλόγων του ομίλου.