Ποιος ήταν ο «πομπός» για Μηρ…

Ποιος ήταν ο «πομπός» για Μηρ…

Την έντονη αντίδραση του επίσημου ΑΠΟΕΛ, είχε προκαλέσει η ανάρτηση είδησης χθες το πρωί, ότι ο Μηρ ήταν αυτός που τραυμάτισε τον Πιέρο Σωτηρίου.

Το θέμα είναι σοβαρό, γιατί δεν ήταν μόνο ένα Μέσο, που έγραψε το συγκεκριμένο «ρεπορτάζ», αλλά περισσότερα…

Έχει σημασία ποιος ήταν ο «πομπός» της εν λόγω αναφοράς, ποιος δηλαδή διέδωσε σε εκπρόσωπους των Μήντια, μια τέτοια πληροφορία.

Έχει κι άλλη πτυχή, η όλη… φάση που δημιουργήθηκε. Δεοντολογικά, κατά την ταπεινή μας άποψη, δεν ήταν σωστό να «στοχοποιηθεί» ένας παίχτης, για τον τραυματισμό άλλου συναδέλφου του.

Ακόμα κι ήταν βάσιμη μια τέτοια πληροφορία…

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τραμπ και Ινφαντίνο... πήραν το μάθημα τους, το «τσιτωμένο» Βέλγιο «διέλυσε» τις ΗΠΑ και πέρασε στους «8»! (VIDEOS)

Τραμπ και Ινφαντίνο... πήραν το μάθημα τους, το «τσιτωμένο» Βέλγιο «διέλυσε» τις ΗΠΑ και πέρασε στους «8»! (VIDEOS)

Παρά τη συμμετοχή του Μπάλογκαν, οι Αμερικανοί παραδόθηκαν στο Βέλγιο, που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντε Κετελάρε επικράτησε εύκολα 4-1 και έκλεισε ραντεβού με την Ισπανία στα προημιτελικά.