Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε για το Κύπελλο Πρωταθλητριών ανήμερα Χριστουγέννων

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε για το Κύπελλο Πρωταθλητριών ανήμερα Χριστουγέννων

Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από την ημέρα εκείνη που η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε αγώνα Κυπέλλου Πρωταθλητριών ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα-όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo deportivo»- ήταν Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 1955, εναντίον της Παρτιζάν Βελιγραδίου, σε ένα κατάμεστο Σαντιάγο Μπερναμπέου (105.532 θεατές). 

Οι «Μαδριλένοι»  νίκησαν τους Σέρβους με 4-0, οι οποίοι παραλίγο να  κάνουν την ανατροπή στον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών (3-0), στο ξεκίνημα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, που τελικά κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης.

 
sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από την Πάφο στο Μουντιάλ! Στην αποστολή της Σουηδίας ο Κεν Σέμα

Από την Πάφο στο Μουντιάλ! Στην αποστολή της Σουηδίας ο Κεν Σέμα

Η εθνική Σουηδίας «κλείδωσε» τη λίστα για το Μουντιάλ 2026, με τον άσο της Πάφος FC, Κεν Σέμα, να παίρνει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Αμερικής.