«Το να είσαι πρωταθλητής Κύπρου δεν σημαίνει τίποτα...»

«Το να είσαι πρωταθλητής Κύπρου δεν σημαίνει τίποτα...»

Ο προπονητής της Γενισέι, Σεργκέι Τασούεφ μιλώντας σε ρωσικό ΜΜΕ σχολίασε τις φήμες για τον προπονητή της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο για τον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας και μίλησε πολύ υποτιμητικά για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

«Ποιο το νόημα να σχολιάζεις όταν δεν γνωρίζεις τον άνθρωπο; Κανείς δεν τον ξέρει. Προσλαμβάνουν έναν προπονητή από την Κύπρο — και λοιπόν; Τι έχει κερδίσει; Το να είσαι πρωταθλητής Κύπρου δεν σημαίνει τίποτα για τη Σπαρτάκ. Κι εγώ υπήρξα πρωταθλητής Λευκορωσίας — και τι μ’ αυτό; Ο Σπιλέφσκι ήρθε σε εμάς από το κυπριακό πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής δεν έχει ιδιαίτερη επιτυχία. Ο σύλλογος έχει τη δική του φιλοσοφία, που πηγαίνει πίσω στα σοβιετικά χρόνια, στην εποχή του Σιμονιάν. Ιδανικά, η Σπαρτάκ θα έπρεπε να έχει Ρώσο προπονητή».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Κάρικ χαμογελά, αλλά… δεν υπόσχεται κούρεμα στον δημοφιλή οπαδό με την αφάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάρικ χαμογελά, αλλά… δεν υπόσχεται κούρεμα στον δημοφιλή οπαδό με την αφάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν προφανές πως το θέμα του θα έφτανε μέχρι τ’ αυτιά του Κάρικ και των παικτών του! Κι όμως, ο δημοφιλής οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει την 5η σερί νίκη για να κουρευτεί μετά από 491 μέρες, δεν άκουσε… υπόσχεση από τον κόουτς της ομάδας για το ψαλίδι και τη μηχανή!