Ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή και στον πρόεδρο της Ανόρθωσης - Δείτε γιατί
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Πραστίτης, τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, με αποκλεισμό από ένα παιχνίδι και πρόστιμο.


Για να μην το ζαλίζουμε πολύ, εκείνο που περιμένει ο Ούγκο Μάρτινς, είναι να έλθουν τα καινούργια «όπλα», ούτως ώστε να προσπαθήσει να «μπαλώσει» όσο γίνεται, τις τρύπες που υπάρχουν σε κάποιες θέσεις του ρόστερ.
Σχόλιο: Πόλυς Χαραλάμπους
Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να εξηγήσει στη συνέντευξη τύπου, γιατί επέλεξε να κατεβάσει σχήμα με τρεις στόπερ. Η πραγματικότητα είναι πως δεν του βγήκε η εν λόγω απόφαση.
Ενδεχομένως, όχι μόνο γιατί ήταν η πρώτη φορά και απέναντι σε τόσο ποιοτικό αντίπαλο, αλλά και γιατί κάποιοι παίχτες είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.
Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ, χρειάζεται ακόμα… ψωμιά, για να μειώσει το χάσμα με τις 4 ομάδες που δείχνουν τα τελευταία χρόνια, να είναι μια-δυο ταχύτητες πιο πάνω. Όταν έχει μεγαλύτερη παρουσία κόσμου εντός έδρας, εννοείται ότι καλύπτεται σε κάποιο βαθμό η διαφορά επιπέδου.
Κάποιοι οπαδοί, απ’ αυτούς που εξασφάλισαν προσκλήσεις χθες και βρέθηκαν πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ κατά το πρώτο ημίχρονο, όφειλαν να έχουν πιο σωστή συμπεριφορά.
Ξέροντας ότι… Βρυωνίδηδες και μερικοί άλλοι, ψάχνουν αφορμές για να «καμπανιάζουν» την ομάδα τους. Δεν συνιστά ουσιαστική στήριξη και παροχή βοήθειας προς την ομάδα, το να πηγαίνεις πίσω από τον αντίπαλο πάγκο και να συμπεριφέρεσαι απρεπώς…
Δεν δικαιολογούμε την όποια χειρονομία έκαμε ο Ινίκο Ιδιάκεθ (αδελφός και βοηθός του προπονητή της ΑΕΚ), για την οποία έκαμε λόγο στη συνέντευξη τύπου ο Νικόλας Λεβέντης.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις